Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli

Tavşan Tas Kebabı Tarifi Resimli
0
76

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Tavşan Tas Kebabı ,
Tavşan Tas Kebabı nasıl yapılır,
Tavşan Tas Kebabının Tarifi


imagestavsantaskebabitarifiresimli5ad42333bb78d

Malzemeler
1 ada tavşanı 1 corba kaşığı margarin yağı 100 gram arpacık soğanı 2 bardak et suyu, 1 defne yaprağı 4 corba kaşığı zeytinyağı birkac yaprak adacayı, tuz, karabiber ve kekik


Tavşan Tas Kebabı yapılışı


Tavşanın derisi yuzuldukten ici temizlendikten sonra başı ve ayakları kesilip atılır Tavşanın geri kalan kısmı kucuk parcalara doğranır Bu parcalar, icinde margarin yağı, zeytinyağı, defne ve adacayı yaprağı bulunan bir tencereye konur ve kuvvetli bir ateşte karıştırılarak kavrulur Tavşan eti iyice kızarınca uzerine sıcak et suyu da katılır ve tencerenin kapağı ortulerek orta ısılı ateşte yarım saat pişirilir Yarım saatin sonunda tencereye kabukları soyulmuş tum arpacık soğanları atılır Ateşin ısısı biraz daha azaltılır ve soğanlar iyice pişinceye kadar tencere ateşte tutulur Soğanlar pişince yemek servis tabağına boşaltılır ve sıcak sıcak servis yapılır
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt