Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk But Haşlama

Tavuk But Haşlama
0
120

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Tavuk But Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-9 adet tavuk baget
  • 3 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet defne yaprağı
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal (olmasa da olur)
  • 5 su bardağı kaynar su

Tavuk But Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip soteliyoruz.
  2. Doğradığımız havuçları ve unu ekleyip kavuruyoruz.
  3. Derisi alınmış (siz bırakabilirsiniz) tavuk bagetleri ekleyip üzerine 5 su bardağı kaynar su ve tuzu ekliyoruz.
  4. Yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz.
  5. En son doğradığımız patatesleri rendelenmiş sarımsak, defne yaprağı, karabiber be zerdeçalı ekleyip 20 dakika kadar daha pişiriyoruz♥️????????.Afiyet olsun ????????.
Tavuk But Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt