Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Ciğer Tantuni Dürüm

Tavuk Ciğer Tantuni Dürüm
0
83

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
tavuk-ciger-tantuni-durum.jpg

Tavuk Ciğer Tantuni Dürüm Tarifi İçin Malzemeler

• Yarım kilo tavuk ciğer
  • Silme çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay bardağı su
  • Karabiber,pul biber, kekik
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Salatası için;
  • Domates
  • Maydanoz
  • 1 adet kuru soğan
  • Sumak
  • Tuz

Tavuk Ciğer Tantuni Dürüm Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ciğer tantuni için tavuk ciğerlerimizi minik minik doğrayalım, ciğerlere sıvı yağını ve baharatları ekleyip, biraz soteleyelim ve ocaktan alalım.
  2. Soğanı piyazlık doğrayıp üzerine ince kıyılmış maydanoz tuz ve sumağı ekleyip harmanlayalım.
  3. Domatesleri minik minik doğrayalım.
  4. Lavaşı tezgaha alıp üzerine ciğeri soğan piyazını ve domateslerini ekleyip saralım. Tavuk ciğerli tantuni servise hazır.
Tavuk Ciğer Tantuni Dürüm Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk göğsü3-4 su bardağı su haşlamak için su3 yemek kaşığı zeytinyağıKarabiberKimyonPul biberYufka ekmek İçi için 1 adet kuru soğan1 çay kaşığı sumak1 adet domatesGöz kararı maydanoz ( Ben az kullandım zira konut halkı sade yedi ) Tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı İçin Materyaller Tavuk için: 1 kilo tavuk göğsü1 çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber Ortası için: Kuru soğanMaydanozDomatesMarul Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Tavuk göğüs etini minik küpler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Dürüm Tavuk Tantuni Tarifi İçin Malzemeler 500 gram tavuk bonfile1 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı sıcak su1 çay kaşığı tuz1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber kekik1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 kahve fincanı sıvı yağ Servis için; 4-5 adet lavaş2 domates1 büyük mor soğan3-4 dal maydanoz1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Tantuni Tadında Tavuk Dürüm (Bu Lezzete Bayılacaksınız) Tarifi İçin Malzemeler 2 parça kemiksiz göğüs1 adet soğan2 adet sivri biber2 diş sarımsak1 tatlı kaşığı salçaYarım çay bardağı sıvı yağYarım kase domates sosu (Ben kışlık konserveden kullandım yoksa 1 adet domates rendesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Tavuk Tantuni Tarifi İçin Malzemeler 750 gram tavuk göğüs veya but3 adet domates1 adet orta boy soğan1/2 (yarım) demet maydanoz2 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı salça1 çay kaşığı pul biber Tavuk Tantuni Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavukları minik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt