Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk ciğeri
- 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
- 2 adet kuru soğan
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet kırmızı biber
- 2-3 dış sarımsak
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk ciğerlerini kuşbaşı doğrayıp yıkıyoruz.
- Tavaya sıvı yağ ekliyoruz.
- Ciğerleri kavuruyoruz.
- Doğranmış soğan, yeşil biber, kırmızı biber, rendelenmiş sarımsak, pul biber, kekik, karabiber, tuz ekliyoruz.
- Arada karıştırarak pişiriyoruz.Afiyet olsun.