Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Çorbası

Tavuk Çorbası

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı arpa şehriye
  • 7 su bardağı su
  • 1 limonun suyu
  • Tuz
  • Nane
  • Karabiber

Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavuk göğsünü minik minik doğruyoruz.
  2. Tenceremize tereyağını ve rendelenmiş sarımsağımızı alıp tereyağı eriyene kadar karıştırıyoruz.
  3. Tereyağı eriyince unu ek ediyoruz kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  4. Ardından tavukları ek ediyoruz hafif sotelenince suyu ek ediyoruz.
  5. Kaynayana kadar orta ateşte karıştırarak pişiriyoruz.
  6. Kaynamaya başlayınca limon suyu, tuz, nane ve karabiberi ek ederek 5 dakika kısık ateşte kaynatıyoruz. Çorbamız servise hazır afiyet olsun ????
Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt