Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı

Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuk-etli-arpa-sehriye-pilavi.jpg

Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 1,5 kase arpa şehriye
  • 1 kase tavuk göğsü
  • 1 kase mısır
  • 1 adet havuç
  • 2 kaşık tereyağı yada sıvıyağ
  • Karabiber
  • Tuz

Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Haşladığınız tavuk göğsünü didikleyin.
  2. Tencereye yağı koyup erittin küp küp doğradığınız havuçları hafif kızartın (Dilerseniz tavuk ile de haşlayabilirsiniz)
  3. Arpa şehriyeyi ekleyin rengi kızarana kadar daima karıştırın yanmasın.
  4. Mısırı ekleyin didiklediğiniz tavuğu da ekleyin bir ölçü karabiber ve tuzda ekleyin.
  5. Üstünü kaplayacak kadar sıcak suyu da ekleyin suyu çekene kadar pişirin. Afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,304Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt