Tavuk Göğsü Kızartması (Soslu Ve Detaylı Anlatım) Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet tavuk göğsü
- 1 dolu yemek kaşığı yoğurt
- 1 küçük soğan rendesi
- Tuz
- Pulbiber
- Galeta unu
- Sıvı yağ
Tavuk Göğsü Kızartması (Soslu Ve Detaylı Anlatım) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavuk göğüsünü julyen doğrayıp kenara alıyoruz.
- Sosumuzu hazırlayacağız.
- Yoğurt, soğan rendesi tuz ve pul biberi ekleyip güzelce karıştırın.
- Tavuk göğsü ve sosu düzgünce harmanlayın ve dolapta 2-3 saat bekletin.
- Tavuk güzelce sosu çektikten sonra tek tek galeta ununa bulayıp sıvı yağda düzgünce kızartın.Afiyet olsun ????????????.