Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Göğsü Kızartması (Soslu Ve Ayrıntılı Anlatım)

Tavuk Göğsü Kızartması (Soslu Ve Ayrıntılı Anlatım)
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuk-gogusu-kizartmasi-soslu-ve-ayrintili-anlatim.jpg

Tavuk Göğsü Kızartması (Soslu Ve Detaylı Anlatım) Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet tavuk göğsü
Sosu için:
  • 1 dolu yemek kaşığı yoğurt
  • 1 küçük soğan rendesi
  • Tuz
  • Pulbiber
Bulamak için:
  • Galeta unu
Kızartmak için:
  • Sıvı yağ

Tavuk Göğsü Kızartması (Soslu Ve Detaylı Anlatım) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tavuk göğüsünü julyen doğrayıp kenara alıyoruz.
  2. Sosumuzu hazırlayacağız.
  3. Yoğurt, soğan rendesi tuz ve pul biberi ekleyip güzelce karıştırın.
  4. Tavuk göğsü ve sosu düzgünce harmanlayın ve dolapta 2-3 saat bekletin.
  5. Tavuk güzelce sosu çektikten sonra tek tek galeta ununa bulayıp sıvı yağda düzgünce kızartın.Afiyet olsun ????????????.
 
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt