Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94

Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker (1 su bardağından olabilir)
  • 1 litre süt
  • 2 adet sakız (sade olanı ve isteğe bağlı)
  • 1 paket vanilya (isteğe bağlı)
Üzerine;
  • Fındık, hindistan cevizi vs.

Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhabalaar ????.
  1. Öncelikle tatlı sürecinde kısık ateş kullanınız ve tel çırpıcı kullanınız. Ve daima karıştırın yoksa tabanı fiyat ve topaklanma olur.
  2. Derin bir tencerede tereyağımızı eritelim sonra unumuzu ek edelim 5 dakika kadar karıştırarak kavuralım.
  3. Püf noktası ise bir yandan unu çırparken bir yandan sütünü ekleyip süratlice çırpalım aksi takdirde ununuz topaklaşır ve en son mikserle açmak zorunda kalırsınız.
  4. Sakızı küçük modüller halinde doğrayıp içerisine atın ereyecektir. Şekeri ilave edip çırpmaya devam edelim.
  5. Muhallebimiz kıvam alana kadar karıştıralım.
  6. Kıvam aldıktan sonra ise;Küçük kare borcam kullandım ben kalın bir dilim olması için , borcamı ıslatıp muhallebiyi döküyoruz ve spatula yardımıyla düzeltin.
  7. Oda ısısına geldikten sonra en az 2-3 saat dolapta bekletin.
  8. Dinlenen pastamızın yanından havasını alarak öbür bir borcama karşıt çevirip kuru yeri alta gelecek ıslak yeri üste gelecek biçimde üzerine fındık, fıstık döküp servis edelim.
Afiyet olsun ????.

Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt