Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Göğsünden Evde Popoyes

Tavuk Göğsünden Evde Popoyes
0
43

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Tavuk Göğsünden Meskende Popoyes Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım kilo tavuk göğsü
  • 1 su bardağı su
  • 1 paket karbonat 5 gramlık
  • 5 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 şişe soda
  • 1-2 diş sarımsak rendesi
  • Kekik
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Toz kırmızı biber
  • Tuz
  • Tahta çöp şiş
Üzerini bulamak için;
  • 3-4 yemek kaşığı un

Tavuk Göğsünden Konutta Popoyes Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak tavuk etini kuşbaşı formda doğrayın. Derin bir kaseye su ve karbonatı koyup karıştırın. Tavuk etlerini ekleyip, güzelce karıştırın ve yaklaşık yarım saat dinlenmeye bırakın.
  2. Tavuk etleri beklerken paneleme sosunu hazırlayın. Yayvan bir kabın içine sarımsak, un ve baharatları ekleyip güzelce harmanlayın.
  3. Yavaş yavaş sodayı ekleyin. Koyu boza kıvamlı bir sos olması gerekli. O yüzden sodayı dökerken ölçülü dökün. Ben fotoğraftaki sodanın hepsini kullandım hatta 2. şişe sodadan da az biraz kullandım.
  4. Sos cıvık olmayacak tavuk etlerini bir süzgeç yardımı ile süzün 10 dakika daha bekletin ki yeterlice suyu süzülsün.
  5. Tavuk etlerini tahta çöp şişlere takıp evvel una sonrada güzelce pane sosuna bulayıp kızgın yağın içinde. Her yerini yanlarını da dahil olmak üzere güzelce kızartıp servis tabağına alın.
Not. Çöp şişleri kızartma yapacağınız tavaya nazaran uçlarını biraz kesin daha kolay olur. Tanımı deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Tavuk Göğsünden Konutta Popoyes Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt