Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama
0
27

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
tavuk-haslama.jpg

Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 adet tavuk baget
  • 1 adet küçük boy soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 silme yemek kaşığı un
  • 1/4 (çeyrek) çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Köri
  • 1 tutam maydanoz
  • 3 su bardağı su

Tavuk Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bagetleri yıkayın, tüylerini yakın.
  2. Sıvı yağda küp küp doğradığınız soğanı kavurun. Havuçları da ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Rendelenmiş sarımsağı ve unu ekleyip kokusunu çıkana kadar kavurun. Ardından suyu ve tavukları ekleyip yaklaşık 15dk pişirin.
  3. Sonra irice doğradığınız patatesleri ve baharatları ekleyip kısık ateşte tavuklar ve patateslerin piştiğinden emin olana kadar pişirin. Suyu azalırsa göz kararı su ekleyebilirsiniz, ben toplam 3 bardak su kullandım yeterli oldu.
  4. En son ince doğranmış maydanozları da ekleyip servis yapabilirsiniz (Benim yemeğim toplam 1 saatte pişti) Afiyet olsun ????.
Tavuk Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt