Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
tavuk-haslama.jpg

Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 8-9 adet tavuk baget
  • 3 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet defne yaprağı
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz, karabiber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal (Olmasada olur)
  • 5 su bardağı kaynar su

Tavuk Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağ ve yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip soteliyoruz.
  2. Doğradığımız havuçları ve unu ekleyip kavuruyoruz.
  3. Derisi alınmış (siz bırakabilirsiniz) tavuk bagetleri ekleyip üzerine 5 su bardağı kaynar su ve tuzu ekliyoruz. Yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz.
  4. En son doğradığımız patatesleri rendelenmiş sarımsak, defne yaprağı, karabiber be zerdeçalı ekleyip 20 dakika kadar daha pişiriyoruz. Afiyet olsun ????.
Tavuk Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,480Konular
981,441Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt