Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
tavuk-haslama.jpg

Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Tuz
Terbiyesi için;
  • Yarım limon suyu
  • 1 yemek kaşığı un
  • Yarım çay bardağı su

Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuklarımızı kuşbaşı halinde doğrayalım.
  2. Tencereye tavukların üzerini geçecek kadar su alıp haşlayalım.
  3. Farklı bir tencereye sıvı yağı alıp soğanları da iri iri doğrayıp sarımsakla birlikte kavuralım.
  4. Havucu da yuvarlak biçimde doğrayıp ek edelim.
  5. Patatesleri de iri halde doğrayıp ek edelim.
  6. Haşlanan tavukları da suyuyla bir arada sebzelerin üzerine ekleyip tuz karabiber ek edip birlikte pişirelim.
  7. Terbiyesi için un ,su ve limon suyunu karıştırıp haşlama suyundan da ekleyip 3-4 dakika daha pişirelim.
Afiyet olsun.

Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt