Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Kanat

Tavuk Kanat
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuk-kanat.jpg

Tavuk Kanat Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg tavuk kanat
  • 1,5 yemek kaşığı ketçap (veya domates püresi)
  • Yarım yemek kaşığı soya sosu
  • Yarım yemek kaşığı bal
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • İsteğe bağlı pulbiber

Tavuk Kanat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kanatları ortadan kesin (tümde bırakabilirsiniz).
  2. Marinesi için tüm materyalleri derin bir kabın içerisine karıştırın.
  3. Kanatları sos ile marine edip vaktiniz varsa 1-2 saat buzdolabında bekletin.
  4. Ben tost makinesinde kızartım. Lakin siz isterseniz yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  5. 200 derece alt-üst ayar fırının orta katında kızarana kadar yaklaşık 40 dk pişirin.Dereceyi son dakikalarda biraz yükseltebilirsiniz daha hoş kızarmaları için. Afiyet olsun ????❤️.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt