Tavuk Kanatları Yanında Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- ️1 kg tavuk kanadı
- ️100 gr yoğurt
- ️1 yemek kaşığı domates salçası
- ️1 tatlı kaşığı tavuk baharatı
- ️1 bütün brokoli
- ️300 gram mantar
- ️2 adet soğan
- ️2 diş sarımsak
- ️1 tatlı kaşığı tuz ve karabiber
Tavuk Kanatları Yanında Zerzevat Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk kanatları yıkayın.
- Yoğurdu,salçayı ve tavuk baharatını bir kaba koyun ve kanatların üstüne sürün.
- 200 derecede fırında 1 saat pişirin.
- Brokolileri yıkayın ve kaynar suda yaklaşık 15 dak. Kaynatın.
- Bir tavada küçük doğranmış soğanı ve sarımsağı kavurun.
- Kaynamış brokoliyi soğanlara ekleyin. Hepsini uygunca kavurun.
- Son olarak küçük doğranmış mantarları ekleyin,tuz ve karabiber ile tatlandırın.