Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kapama (Buryan)

Tavuk Kapama (Buryan)
0
41

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
tavuk-kapama-buryan.jpg

Tavuk Kapama (Buryan) Tanımı İçin Materyaller

  • 8 adet baget tavuk
  • 2.5 su bardağı pirinç
  • 1 maydanoz
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Tavuk Kapama (Buryan) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirinci yıka; yağ, soğan ve sarımsağı koy .
  2. Üzerine havuç rendele biraz sotele sonra pirinci kat ve kavurup ocaktan al.
  3. Tepsiye kavurduğumuz pirinci koy.
  4. Haşlanmış olan bagetleri diz .
  5. Bagetleri yağ ve kırmızı biberle sosla sonra üzerine tavuk suyu ve 1.5 su bardağı haşladığımız suyu ekle .
  6. Yağlı kağıdı üzerine ıslatarak sar ve biraz piştikten sonra kağıdı üzerinden al. Suyu çekildikten sonra bagetlerin üzeri kızarınca çıkart ve maydanozla süsle. Servise hazır.
Tavuk Kapama (Buryan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt