Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kapama

Tavuk Kapama
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuk-kapama.jpg

Tavuk Kapama Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg pirinç
  • 1 adet bütün tavuk (Tercihen köy tavuğu)
  • 2 litre su
  • 100 gram tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Tavuk Kapama Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuğumuz yıkanıp tercihen düdüklü tencereye alınarak pişirilir. Suyu süzülür etleri ayrılır didiklenip bir kenara ayrılır.
  2. Pirincimiz yıkanıp suyu süzülür. Tepsiye alınır tuz karabiber ile harmanlanır. Üzerine 10 bardak tavuk suyu ve tereyağı eklenir. 200 derece fırına verilir.
  3. Suyunu çekmeye başlayınca tavuklar eklenir tekrar fırına verilir suyunu büsbütün çekince denetim edildikten sonra fırından alınır.
  4. Üzerine bir bez örtülerek dinlenmeye bırakılır. Afiyet olsun şahane bir lezzet denemeniz tavsiye edilir????????.
 
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt