Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Kapama

Tavuk Kapama
0
22

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
tavuk-kapama.jpg

Tavuk Kapama Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 adet tavuk baget
  • 5 adet domates
  • 1 adet kapya
  • 1 adet yeşil biber
  • 2 adet havuç
  • 1 büyük soğan
  • 5 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı köri
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Tavuk Kapama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Geniş bir tencereye sıvı yağ ve tavukları koyalım arkalı önlü güzelce kızartalım.
  2. Tavuklar nar gibi kızarınca içine ince julyen doğranmış soğan ,havuç, biberler eklenir .
  3. Domateslerin kabukları soyulup küp doğranır onlarda üzerine eklenir.
  4. Tuz, karabiber, köri eklenip 5 dakika domates suyunu sallana kadar harlı ateşte kaynatılır.
  5. Sıcak suyu ekleyip suyunu çekinceye kadar (biraz sulu kalacak yemek olarak tabi tamamen çektirmiyoruz) kaynatıp tavuklar da pişince ocaktan alıp servis yapabiliriz.
Tavuk Kapama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,201Mesajlar
30,125Kullanıcılar
JubeydSon üye
Üst Alt