Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Kapama

Tavuk Kapama
0
21

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
tavuk-kapama.jpg

Tavuk Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patates
  • 2 tavuk kalçalı but
  • 1 küçük soğan
  • Baharat ne yakıştığını düşünürsen 1 er çay kaşığı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tavuk Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir tencereye evvel soğanları halka doğra diz.
  2. Sonra üzerine patatesleri sonra da tavukları dizin.
  3. Üzerine baharatları yağı suyu koyun.
  4. En küçük ocakta ağzını hiç açmadan suyunu çekene kadar pişirin bu da yaklaşık 40 dk felan oluyor. Şayet soğan sevmezseniz eklemeyin. O vakit patatesleri biraz tabandan kızarır daha da hoş olur. Tercih sizin. İşte bu kadar kolay bir tanım. Merak etmeyin tavuk pamuk üzere pişiyor. İste.
Tavuk Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt