elektronikci
FD Üye
Tavuk Köfte Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram tavuk bonfile
- 1 adet kuru soğan
- 1 su bardağı ekmek içi
- Yarım demet maydanoz
- Baharatlar
- Karabiber
- Kimyon
- 7 türlü pul biber
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Sıvı yağ
Tavuk Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk rondodan geçirilir soğan da rondodan geçirilir uygun bir kaba alınır.
- Maydanozlar da küçük küçük doğranır, içine katılır, baharatları koyulur, ekmek içi koyulur, salçası koyulur, güzelce yoğrulur.
- Şekil verildikten sonra bol yağda kızartılır.
- Yanında patates kızartması biber kızartması ile servis yapabilirsiniz. Denemek isteyenlere afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.