Tavuk Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 3 modül tavuk göğsü
- 1 tane büyük soğan
- 5 yemek kaşığı galete unu
- 1 tane yumurta
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı süt
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 çay kaşığı silme karabiber, kırmızı toz biber, kimyon
- 1 tatlı kaşığı köri
- Tuz
- Yarım su bardağı sıvı yağ
Tavuk Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Arkadaşlar okadar pratik bir tarifk ki bir okadar da lezzetli bilhassa çocuklar bayılarak yiyecek denemenizi şiddetle tavsiye ederim???? tanımımıza geçelim.
- Tavuğumuzu,soğanımızı, sarımsağımızı robottan geçirelim.
- Diğer gereçleri de ekliyelim kaşıkla karıştıralım dolapta 15-20 dk dinlendirelim.
- Dinlendikten sonra yuvarlak köfte yapalım. Eldiven kullanmıcaksanız elinizi biraz yağlayın. Elinize yapışmasın.
- Sonra yağda gerili önlü kızartalım.Servise hazır afiyet olsun????