Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Paça Çorbası

Tavuk Paça Çorbası
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuk-paca-corbasi.jpg

Tavuk Paça Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 250 gram tavuk göğsü
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2 diş sarımsak rendesi
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 2 yemek kaşığı sirke (Arzuya göre)
  • 1 litre soğuk tavuk suyu

Tavuk Paça Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle tavuk göğsümüzü bol suda haşlıyoruz. Tavuklarımızı ve tavuk suyunu soğuk olarak kullanacağımız için bu süreci evvelden yapmamız gerekiyor.
  2. Daha sonra haşlanmış tavukları didiklemiyoruz küp küp olacak biçimde doğruyoruz. Çorbamız için yoğurdu yumurtayı unu tencereye alıp çırpalım.
  3. Gereç karışınca soğuk tavuk suyunu karıştırarak yavaşça ekleyelim. Daha sonra ocağın altını açalım ve ve kısık ateşte karıştırmaya devam edelim.
  4. Kaynamaya yakın sarımsak ve doğranmış tavuk etini ek edelim. Kaynayana kadar karıştıralım. Kaynamaya başlayınca şayet kıvamı koyu gelirse sıcak su ekleyelim. 10 dakika daha kaynatalım.
  5. Tavaya tereyağını alalım erimeye bırakalım. Bu sırada çorbaya sirke ve tuz ek edelim. Tereyağının içine toz biberi koyup kızdıralım. Çorbayı servis ederken kızdırdığımız biberle soslayalım.
 
858,477Konular
981,282Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt