Tavuk Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet küçük uzunluk tavuk göğüsü(haşlanmış)
- Yarım göbek marul
- 1 kutu konserve süt mısır
- 4 adet taze soğan
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet dere otu
- 2 diş sarımsak
- 4 adet badem salatalık
- 4 adet salata turşusu( orta boy)
- 5 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı zeytin yağ
- Yarım limon
- 1 çay kaşığı silme tuz
Tavuk Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Günlerin vazgeçilmez salatası için;İki adet küçük uzunluk tavuk göğsünü bir tencerede haşlıyoruz.
- Ayrı bir kabımıza başka tüm gereçlerimizi doğrayarak koyuyoruz.
- Haşlanan tavuğumuzu soğumaya alıyoruz.
- Soğuduktan sonra salata gerecimizin üstüne didikleyerek ekliyoruz.
- Üzerine yoğurdumuzu, mayonezimizi, sarımsak, zeytinyağ, yarım limon ve tuzumuzu ekleyip karıştırıyoruz. Servise hazır afiyet olsun.