Tavuk Sarma Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 3 kg tavuk sarma
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı salça karışık
- 2 yemek kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 5 diş sarımsak
Tavuk Sarma Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle etleri yıkayalım bir süzgece alarak suyunu süzdürelim.
- Daha sonra sarımsağı doğrayıp terbiyesi için öteki tüm materyaller ile birlikte etin üzerine ek ederek güzelce harmanlayalım.
- Görseldeki üzere etleri şişlere takalım daha sonra mangal ateşini hazırlayalım.
- Tahta ve kömür köz olduğunda etleri mangala dizerek pişirelim etler kızarınca yemeye hazır.
Tavuk Sarma Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı