Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Gereçler
- Tavuk şinitzel
- 500 gram tavuk göğüs
- 2 yumurta
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı galete unu
- Tuz
- Karabiber
- Kızartmak için sıvı yağ
Tavuk Şinitzel Tanımı Yapılışı
- Göğüs etlerimizi ince yassı biçimde keselim çok kalın olmasın içi hoş pişsin.
- Hafif tuz ve karabiber serpip kenara alalım.
- İnce etlerimizi evvel una sonra yumurtaya daha sonra galete ununa olacak halde sırasıyla bulayalım.
- Kızgın yağda önlü gerili kızartalım. Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.