Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuk Şinitzel

Tavuk Şinitzel
0
42

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet tavuk göğsü
  • 1 tane yumurta
  • 4 yemek kaşığı su
  • 1 su bardağı galeta un
  • 1 çay bardağı un
  • Sıvı yağ
Terbiyesi için;
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavuk göğsünü kasapta şinitzellik yaptırdım.
  2. Süt, karabiber ,sarımsak ve tuzu karıştırıp birkaç saat beklettim.
  3. Yumurtayı kırıp su ile karıştırdım .
  4. Önce una ,sonra yumurtaya, daha sonrada galeta ununa batırıp orta ateşte kızarttım.
  5. Pilav ve fırında patates soğan ile servis yaptım, afiyet şifa olsun herkese inşaallah.
Tavuk Şinitzel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı İçin Materyaller 8 dilim tavuk fileto1 çay kaşığı tuz1 su bardağı unYarım çay kaşığı karabiber3 yumurta2 su bardağı galeta unu Ölçüler tavuklarınıza nazaran belirlenir Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kasaptan şinitzel için doğranmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Kremalı Mantar Soslu Tavuk Şinitzel Tarifi İçin Malzemeler Şinitzel için; 2 adet tavuk göğsü1 su bardağı süt2 adet yumurtaGaleta unu (çekilmiş bayat ekmek yada çıtır pane harcı da olabilir)Tuz, karabiber, kekikKızartmak için sıvı yağ Kremalı mantar sosu için; 1 paket mantar (bol mantar soslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Nefis Tavuk Şinitzel (Körili) Tanımı İçin Gereçler 1 adet kemiksiz tavuk göğsü2 adet yumurta1 tatlı kaşığı köri1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biberUn- galeta unuSıvıyağ Nefis Tavuk Şinitzel (Körili) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle yıkamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler 3 modül tavuk eti2 adet yumurtaUnGaleta unuBiraz tuzÇay kaşığının ucuyla karabiber Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuklarımızı bir bıçak yardımı ile ortadan ikiye hakikat keselim. Tezgahımıza buzdolabı poşeti açalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Çıtır Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler 500 gram tavuk göğsü2 adet yumurtaGaleta unuTuzKarabiberKızartmak için yağ Çıtır Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk göğsünü enlemesine ince keselim. Kesme tahtasının üzerine streç folyo koyalım. Üzerine tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt