bilgisayarci
FD Üye

Tavuk Şiş (Mangal Tadında) Tanımı İçin Materyaller
- Tavuk göğsü
- 1 adet rendelenmiş soğan suyu
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Tavuk Şiş (Mangal Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavukları küp küp doğruyoruz ve mârinesi için tüm gereçleri karıştırıp, tavukları uygunca harca buluyoruz.
- Vaktiniz varsa 1 gece evvelce marine edin, şayet vaktiniz yoksa 5 saat evvelce marine edebilirsiniz.
- Daha sonra tavuklarımızı şişe diziyoruz ve 200° fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.
- Orta sıra aksi düz çevirelim ki, her yeri eşit pişsin.
- Her yeri kızardıktan sonra hazır. Yanına lavaş ile servis edebilirsiniz. (lavaş tanımım için) şimdiden ellerinize sıhhat ve afiyet olsun. ????.