Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Şiş (Mangal Tadında)

Tavuk Şiş (Mangal Tadında)

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
mangal-tadinda-tavuk-sis.jpg

Tavuk Şiş (Mangal Tadında) Tanımı İçin Materyaller

  • Tavuk göğsü
Mârinesi için;
  • 1 adet rendelenmiş soğan suyu
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Tavuk Şiş (Mangal Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavukları küp küp doğruyoruz ve mârinesi için tüm gereçleri karıştırıp, tavukları uygunca harca buluyoruz.
  2. Vaktiniz varsa 1 gece evvelce marine edin, şayet vaktiniz yoksa 5 saat evvelce marine edebilirsiniz.
  3. Daha sonra tavuklarımızı şişe diziyoruz ve 200° fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.
  4. Orta sıra aksi düz çevirelim ki, her yeri eşit pişsin.
  5. Her yeri kızardıktan sonra hazır. Yanına lavaş ile servis edebilirsiniz. (lavaş tanımım için) şimdiden ellerinize sıhhat ve afiyet olsun. ????.
Tavuk Şiş (Mangal Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt