Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Şiş (Sodalı)

Tavuk Şiş (Sodalı)
0
97

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
73
tavuk-sis-sodali-7.jpg

Tavuk Şiş (Sodalı) Tanımı İçin Materyaller

  • 4 kesim göğüs eti
  • 1 yumurta
  • 1 bardak maden suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 su bardağı galeta unu

Tavuk Şiş (Sodalı) Tanımı Yapılışı

  1. Tavuk göğsümüzü küp küp doğrayalım.
  2. Bir kaba yumurta tuz pul biber sodayı alıp düzgünce çırpalım.
  3. Tavuklarımızı sosumuza ekleyip ağzını streç sinema ile sarıp 1 saat kadar bekletelim.
  4. Beklettikten sonra tavuklarımızı şişlere geçirelim.
  5. Galeta ununa bulayalım tavuk şişlerimizi.
  6. (ben konutta yaptığım galetayı kullandım siz marketten de alıp yapabilirsiniz ).
  7. Bir tavada artlı önlü pişirelim. (tavuklar sosla birlikte ne kadar kalırsa tadı daha yeterli olur soda sayesinde etimiz yumuşacık olur kurumaz ).
Afiyet olsun????.
 
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt