Tavuk Şiş Tanımı İçin Gereçler
- 800 gram tavuk göğüs eti
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Tuz, kekik, pulbiber
- Yeşil biber
- Domates
Tavuk Şiş Tanımı Yapılışı
- Tavuk eti küp küp kesilir.
- Üzerine bütün gereçler eklenir ve karıştırılır dolapta 2-3 saat bekletilir geceden de bekletebilirsiniz.
- Dinlenen tavuklar çöp şişe dizilir ortalara biber ve domates eklenir.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
- Tepside kalan boşluğa dilimlenmiş yağlanmış ve tuzlanmış patates dizilir.
- 170 derece fırında pişirilir. Afiyet şifa olsun.