Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Şiş

Tavuk Şiş
0
13

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
tavuk-sis.jpg

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • 1 orta uzunluk soğan

Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavukları küp küp doğrayalım soğan hariç tüm materyalleri ekleyelim.
  2. Dilerseniz baharatları artırabilir ya da azaltabilirsiniz, fakat bu ölçüde bence tam kararında oluyor.
  3. Ayrı bir yerde soğanı rendenin en ince kısmıyla rendeleyip uygunca suyunu sıkın, aman ha suyunu atmayın asıl lazım olan orası.
  4. Sıkılan soğan suyunu da tavuklara ekleyelim, posasını kullanmıyoruz. Ben kalan posayı çiğ köfte yahut köftelerimde kullanıyorum.
  5. Sarımsaklar harca rendelenir.
  6. Tüm gereçler uygunca karıştırılır, karıştırılan gereçlerin üstünü bir kapak yardımı ile kapatıp dolapta bir gece bekletin.
  7. Ertesi gün şişlere dilerseniz ortalarına biber ve domates de koyarak dizin.
  8. Tavanıza bir kaç damla zeytinyağı damlatın ve şişlerinizi artlı önlü olacak halde orta ateşte pişirin.
Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt