Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Soslu Pilav (Riz Casimir)

Tavuk Soslu Pilav (Riz Casimir)
0
50

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Tavuk Soslu Pilav (Riz Casimir) Tanımı İçin Malzemeler


Pilavı için:
  • 300 gram uzun taneli pirinç
  • Su
  • Tuz
  • 1 adet bulyon
Sosu için:
  • 600 gram tavuk göğsü (yaklaşık 2 cm’lik küpler halinde)
  • Kızartmak için tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 2 soğan, dilimler halinde
  • 1 yemek kaşığı beyaz un
  • 2 paket krema
  • 1 kase doğranmış mantar

Tavuk Soslu Pilav (Riz Casimir) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavuk göğsünü yağda kavuralım.
  2. Üzerine doğramış soğanları ve mantarları ek edelim.
  3. Unu, baharatları ve iki paket krema ile karıştırıp pişirelim.
  4. En son olarak tuz ve karabiberi ek edelim.
  5. Diğer bir tencerede, pirinci, suyu, tuz ve bulyonu ek edip, ocağa koyalım.Suyunu çekene kadar pişirelim.
  6. Pilavı tabağa alıp üzerine sosu ek edelim, afiyet olsun….
Tavuk Soslu Pilav (Riz Casimir) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt