Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı İçin Materyaller
Tavuk için:
- 1 kilo tavuk göğsü
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- Kuru soğan
- Maydanoz
- Domates
- Marul
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk göğüs etini minik küpler halinde doğrayın.
- Sıvıyağda tavuklar suyunu salıp çekene kadar pişirin.
- Üzerine kırmızı toz biber ve tuz ekleyin. (dilerseniz salçada ekleyebilirsiniz).
- Biraz su ekleyin.
- Lavaş ekmegimizi tavukların üzerine bastıralım.
- İçine tavuk, maydanoz, domates, soğan ve marul ekleyin ve sonra dürüm yapın.
- Lavaş Ekmeği Tanımını sayfamda bulabilirsiniz.