Tavuk Tantuni (İster Lavaş İster Ekmek Arası) Tarifi İçin Malzemeler
- 3parça tavuk göğüsü
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 2 tatlı kaşığı kimyon
- 2 tatlı kaşığı pul biber
- 2 tatlı kaşığı karabiber
- 2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 2 tutam maydanoz
- 2 adet domates
- 2 adet soğan adet limon
- Bolca sıvı yağ
Tavuk Tantuni (İster Lavaş İster Ekmek Arası) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuklar küçük küçük doğruyoruz.
- Daha sonra bir kapaklı tavaya alıyoruz ve kendi suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
- Yağ döküp baharatları atıyoruz ve maydanozları küçük küçük doğrayıp içine ekliyoruz.
- 5 dakika pişiriyoruz.
- Lavaş veya somon ekmeğe yağsına batırıp tavukları arasına koyun.
- Limon ve domates ile servis ediyoruz afiyet olsun .