Tavuk Tantuni Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket göğüs
- Lavaş ekmeği
- Yarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı silme tuz
- Domates
- Soğan
- Maydanoz
- Limon
Tavuk Tantuni Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk göğsünü çok ufak doğrayın tavaya ekleyin, suyunu çekene kadar pişirin.
- Sonra sıvı yağını ekleyin ,güzelce kavurun.
- Baharatları da ekledikten sonra karıştırın .
- Soğanı piyazlık doğradıktan sonra sumak ve tuzla harmanlayın.
- Domatesleri de doğrayın lavaşın içine tavuk göğsü, soğan ,domates, maydanoz ekleyip limonu da üzerlerine sıktıktan sonra sarın ve afiyetle yiyin ????????????.