Tavuk Taşlığı Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram tavuk taşlığı
- 1 tane kuru soğan
- 5 adet sarımsak
- 2 adet sivri biber (Tatlı)
- Sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Taşlıkları haşlamak için üzerini geçecek kadar su (1.5 ila 2 litre)
Tavuk Taşlığı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yemeğimizi pişireceğimiz tencereye, sıvı yağını ekliyoruz.
- Sonra doğranmış sağan ,sarımsak ve sivri biberlerini tencerede kavuruyoruz.
- Daha sonra küçük küçük doğrayıp haşladığımız taşlıkları da tencereye ekliyoruz.
- Hepsini iyice karıştırdıktan sonra baharatlarıda ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
Tavuk Taşlığı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı