Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Bamya Tarifi

Tavuklu Bamya Tarifi
0
34

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
tavuklu-bamya-tarifi.jpg

Tavuklu Bamya Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kase dondurucudan çıkarılmış bamya
  • 250 gram tavuk göğsü
  • 1 limonun yarısı sıkılacak
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağı
  • 1 soğan
  • 2 tane yeşil biber
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 su bardağı yazdan domates
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Tavuklu Bamya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak biberlerimizi doğrayıp kenara alalım.
  2. Daha sonra tavuk göğsünü küp küp doğrayalım.
  3. Tenceremize birinci olarak doğradığımız tavuk göğsünü alalım suyunu salıp tekrar çekene kadar kavuralım.
  4. Daha sonra tenceremize sıvı yağından ekledikten sonra soğan ve biberleri de ekleyip biraz kavuralım.
  5. Domates salçası, domates, pul biber, karabiber ve tuz katılarak 2-3 dakika daha kavuralım.
  6. Dondurucudan çıkarmış olduğumuz bamyamızıda ek edelim.
  7. 5 dakika daha kavuralım.
  8. Sıcak suyumuzu ve limon suyunu ekleyelim.
  9. Bamyaları ezmeden orta ara karıştıralım.
  10. Bamyalarımız yumuşayana kadar pişirelim daha sonra ocağın altını kapatalım.
  11. Servis tabağına alabilirsiniz????
Afiyet olsun????????

Tavuklu Bamya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt