Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Bezelye Yemeği

Tavuklu Bezelye Yemeği

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

• 500 gram donmuş bezelye
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates biber karışık salça
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 adet tavuk but
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanlarımızı ve sarımsağı küp küp doğrayıp sıvı yağ ile kavuruyoruz.
  2. Tuzu bu etapta ekleyebiliriz. Akabinde küp küp doğranmış patates ve havucumuzuda ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. 3-4 dk sonra salçalarımızı ekleyelim ve kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edelim.
  4. Eğer domatesiniz yahut domates püreniz varsa ekleyebilirsiniz ben olmadığı için ekleyemedim.
  5. Tavuklarımızı ekleyip 2-3 kez karıştırdıktan sonra bezelyeyi ekleyip üstünü geçecek biçimde su ekleyelim ve kaynaya kadar yüksek ateşte, kaynadıktan sonra kısığa alıp denetimli formda pişirelim.
Afiyet olsun :)

Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tavuklu Havuçlu Patatesli Bezelye Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 kilo bezelyeYarım göğüs eti1 adet kuru soğan1 adet patates1 adet havuç1 yemek kaşığı salça5 yemek kaşığı sıvı yağ6-7 su bardağı ılık su2 tatlı kaşığı tuzPulbiber Tavuklu Havuçlu Patatesli Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Gereçler 1 kase kuşbaşı göğüsYarım kilo bezelye1 adet havuç1 adet soğan1 adet patates4 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası2 su bardağı sıcak suTuzPulbiber Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Tavuklu Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 250 gram küp küp doğranmış tavuk göğsü2 orta boy doğranmış havuçYarım kilo ayıklanmış bezelye(superfresh kullandım)1-2 domates (konserve olur)1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası6-7 kaşık zeytinyağKarabiberTuz Tavuklu Bezelye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Gereçler 350 gram tavuk göğüs1 adet patates1 orta uzunluk soğan1 su bardağı bezelye1 yemek kaşığı salçaTuz,karabiber,pul biberZeytinyağı Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Küçük küçük yemeklik doğranan soğan zeytinyağında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Gereçler 500 gr taze bezelye250 gr kuşbaşı tavukgöğsü2 adet havuç1 adet büyük uzunluk soğan1 yemek kaşığı karışık salça (ben karışık kullanıyorum tercihe bağlı)3 yemek kaşığı zeytinyağı4 su bardağı tavuk suyu (benim buzlukta bulunur, isterseniz kemikli tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt