Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Buhara Pilavı

Tavuklu Buhara Pilavı

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
tavuklu-buhara-pilavi.jpg

Tavuklu Buhara Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 2 modül bonfile tavuk
  • 5 çay bardağı baldo pirinç
  • 5 ,5 bardak sıcak su
  • 400 gram mantar
  • 550 gram konserve garnitür
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı yenibahar
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 3 diş sarımsak

Tavuklu Buhara Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirinçler kaynamış tuzlu sıcak suda 1 saat ıslatılır.
  2. Öteki tarafta zeytinyağı tavada ısıtılır, tavuklar kuşbaşı olarak doğranıp sotelenir.
  3. Üzerine küp küp doğranmış mantarlar, sarımsak öbür tüm baharatlar eklenir.
  4. Garnitürler ve diğer bir tavada 2 yemek kaşığı tereyağında kavrulmuş pirinçler de eklenir.
  5. Orta ateşte hiç karıştırılmadan pişirilir.
  6. Yarım saat dinlendikten sonra servis tabağına karşıt çevrilir.
Tavuklu Buhara Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt