Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavuklu Bulgur Pilavı

Tavuklu Bulgur Pilavı
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuklu-bulgurpilavi.jpg

Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 4-5 tavuk budu
  • 1, 5 bardak bulgur
  • 3 bardak tavuk suyu
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz, kırmızı tatlı tozbiberi

Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Tavuk butlarını pişene kadar suyun içinde kaynatıyorsunuz.
  2. Kaynadıktan sonra etlerini kemiğinden ayırıp farklı bir tavada yağda ve tatlı toz bibere ile kavuruyorsunuz.
  3. Bulgur pilavı için bir tencerede yağı eritiyorsunuz.
  4. Yağın içine 1, 5 su bardağı bulguru ekliyorsunuz ve yağ ile kavuruyorsunuz.
  5. 3 bardak tavuk suyu ekleyip kısık ateşte 12 dakika kaynatıyorsunuz.
  6. Pilavımız çektikten sonra, kavurmuş olduğunuz Tavuk erlerine bir tabakta üstüne servis ediyorsunuz.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt