Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Çoban Kebabı

Tavuklu Çoban Kebabı

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tavuklu-coban-kebabi.jpg

Tavuklu Çoban Kebabı Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram tavuk göğsü (Kuşbaşı doğranmış)
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet domates
  • 1 su bardağı bezelye
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • Kekik
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Kimyon

Tavuklu Çoban Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bütün zerzevatları küp küp doğrayın fırın kabına alın, bezelyeyi ve tavuğu da ekleyin.
  2. Sosu için salçalar, sıvı yağ, sıcak su ve baharatları bir kaba alın salçaları eritip yemeğe gezdirin yeterlice her yanına yayılması için karıştırın.
  3. Üzerine ıslatılıp suyu sıkılmış yağlı kağıt serin.
  4. 200 derece fırında yaklaşık 45-50 dakika pişirin.
Tavuklu Çoban Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt