Tavuklu Demleme Makarna Tanımı İçin Gereçler
- 1 modül tavuk göğüs
- Yarim paket makarna
- 1 küp doğranmış soğan
- 1 yeşil biber
- 1-2 diş sarımsak
- Domates sosu
- Biber ve domates salçası
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Sıcak su
Tavuklu Demleme Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 modül minik doğranmış tavuğu tavamızda soteleyelim.
- 1 tane küp doğranmış soğan 1-2 diş sarımsak ve biberi sıvı yağın içinde soteleyin.
- Domates sosu, biber salçası, domates salçası, tuz, karabiber ve toz kırmızı biberi ekleyip bir kaç dk daha pişirin.
- Yarım paket makarnayı ekleyip üzerini hafif geçecek formda sıcak su ekleyip suyunu güzelce çekene kadar pişirelim.
- Suyu az gelirse az ek yapın.