
Tavuklu Havuç Tarator Tanımı İçin Materyaller
- 1 kesim tavuk göğsü
- 3 tane havuç
- 1 çay bardağı haşlanmış mısır
- 3 yemek kaşığı ayçicek yağı
- 1 diş sarımsak
- 1 kase yoğurt
- Biraz mayonez
- Tuz, ceviz, dere otu
Tavuklu Havuç Tarator Tanımı Yapılışı
- Tavuğu haşlayıp küçük küp halinde doğrayalım.
- Havuçları rendeleyip yağlanmış tavada yumuşayana kadar kavuralım.
- Tavukları da ekleyip biraz daha kavuralım soğumaya alalım .
- Mısırı da ekleyelim yoğurt , sarımsak ve mayonez karışımı da ekleyip servis tabağına alalım.
- Üzerini ceviz ve dere otuyla süsleyelim afiyet olsun.