
Tavuklu Kaşarlı Wrap Tanımı İçin Materyaller
- 2 kesim tavuk göğsü
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- 1 adet soğan
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
- Krema
- Yarım tatlı kaşığı köri
- Kaşar peyniri
- 2 adet lavaş
Tavuklu Kaşarlı Wrap Tanımı Yapılışı
Herkese merhaba.
- Birinci olarak ısınan tavamıza sıvı yağını döküp julyen doğradığımız tavuklarımızı alalım .
- 1-2 cins karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
- Tavuklar suyunu bırakıp çekene kadar pişsinler.
- Sonra üzerine yemeklik doğradığımız soğanımızı julyen doğradığımız biberlerimizi ekleyelim ve biberler güzelce ölene kadar soteleyelim.
- Sonra tuz, karabiber ve pul biberi ekleyelim vd karıştırmaya devam edelim.
- Sonra kremanın yarısını ekleyelim akabinde köriyi ekleyelim tekrar yeterlice karıştıralım.
- Son olaraktan rendelenmiş kaşarı ekleyelim ölçüsü size kalmış ben bol sevdiğim için biraz fazla koydum.
- Lavaşımızı alalım kenarına karışımdan koyup yanlarını kapatarak saralım. (yaprak sarması sarar gibi).
- İsterseniz ortasından kesebilirsiniz.