Tavuklu Körili Erişte Tanımı İçin Materyaller
- 3 avuç erişte
- Yarım paket tavuk göğsü
- 2 tatlı kaşığı köri
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
- 3 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 paket krema
- Su
Tavuklu Körili Erişte Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Erişteyi tuzlu suda haşlayıp süzelim. Tavukları küp küp doğrayalım.
- Tavada yağı ısıtalım içine tavukları atıp tavuklar suyunu çekip uygunca pişene kadar pişirelim.
- Kremayı ekleyip ocağın altını kısalım kremanın yanmaması için düzgünce kısalım, bir kaç dakika pişirelim.
- Köri, karabiber ve tuzunu da atıp karıştırdıktan sonra erişteyle buluşturalım.
- Yeterlice harmanlayalım. ???? Afiyet olsun ????????