Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Mantar Yemeği

Tavuklu Mantar Yemeği

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
tavuklu-mantar-yemegi.jpg

Tavuklu Mantar Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo kültür mantarı
  • 1 adet tavuk göğsü
  • 2 tane orta uzunluk soğan
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane kapya biberin yarısı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvı yağ
  • Tuz, karabiber, kırmızı toz biber ,kimyon
  • Sıcak su

Tavuklu Mantar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Bismillahirrahmanirrahim.
  1. Tavukları yıkayıp ceviz büyüklüğünde kesimler olacak halde doğrayın.
  2. Arkasında biberleri ,soğanları küçük doğrayın, sıvı yağ döküp soteleyelim.
  3. Akabinde tavukları ekleyip karıştırın.
  4. Rengi dönünce küçük küçük doğranmış mantarları ek edin ve karıştırın.
  5. Akabinde salçasını ,baharatlarını damak tadınıza nazaran tuzu atıp suyunu salan mantarları pişirmeye bırakalım.
  6. Sakın su dökmeyin mantar kendi suyunu çok salar yemeğin lezzeti kaçmasın şayet gerekirse kuru sevmiyorsanız 1 su bardağı sıcak su ekleyip karıştırın bi taşın kaynatın kâfi.
  7. Pişen yemeği servise alalım afiyet olsun allah’a emanet olun ???? umarım beğenirsiniz.
Tavuklu Mantar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt