Tavuklu Mantarlı Fettuccine Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket tagliatelle makarna (Başka da olur)
- 300 gram tavuk göğsü
- 500 gram mantar
- Tuz
- Karabiber
- Köri sosu
- Kekik
- 1 dal fesleğen
- 2 paket krema (400ml)
- Kaşar peyniri rendesi (Yarım su bardağı)
Tavuklu Mantarlı Fettuccine Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuğu kuş başı doğrayın ve kavurun suyunu çekince ince doğranmış mantarları ekleyin.
- Suyunu çeken mantarlara biraz sıvı yağ ekleyip, kavurun.
- Daha sonra içine baharatları tuzu ve kremayı ekleyip, kremayı çok az çekene kadar pişirin.
- Öte yandan makarnaları az suda haşlayın. Haşlanınca tenceren diğerine aktarın ve iyice malzemeleri birleştirin.
- En son üzerine kaşar rendesi koyup karabiber ve fesleğen ekleyip sıcak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????