bilgisayarci
FD Üye
Tavuklu Mantarlı Tagliatelle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tagliatelle makarna
- 1 kesim tavuk göğüs
- 7-8 tane mantar
- 1 kaşık tereyağ
- 1 paket sıvı krema
- Karabiber, kekik, tuz
Tavuklu Mantarlı Tagliatelle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları küçük küçük doğruyoruz tencereye alıyoruz suyunu çekince bir kaşık tereyağ ekliyoruz.
- Daha sonra yeniden küçük küçük doğradığımız mantarları tencereye ekliyoruz
- Onlarda suyunu salıp çekince baharatını ve tuzunu ekleyip bir paket sıvı kremayı koyup biraz karıştırıyoruz.
- Tagliatelle üstlerine koyup üstüne gelecek kadar sıcak su ekliyoruz ve kısık ateşte pişirmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun ????.