Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Mantarlı Volovan

Tavuklu Mantarlı Volovan
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuklu-mantarli-volovan.jpg

Tavuklu Mantarlı Volovan Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket milföy
  • 1 adet yumurta
İç harcı için;
  • 500 gram tavuk göğsü
  • 300 gram mantar
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tutam kereviz yaprağı
  • 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
  • Kaşar peyniri rendesi

Tavuklu Mantarlı Volovan Tanımı Yapılışı

  1. Milföy hamurunu fotoğraftaki üzere kesip üst üste yerleştirin. 2 ye bölün.
  2. Tek karesinin içini yuvarlak bir kalıp ya da bardak yardımı ile kesin.
  3. Ortasını aldığınız kısmı başka tam olan modülün kenarlarına çok az su sürüp yapışmasını sağlayarak yerleştirin.
  4. Ortasına çatal ile delikler açın.
  5. Üst kenarlarına çırpılmış yumurtadan sürüp 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
  6. Başka taraftan iç harcı hazırlayın.
  7. Küp küp doğranmış tavukları yağda kavurun.
  8. İçine yemeklik doğranmış soğan ve mantarı ekleyip beraberce pişirin.
  9. Baharat ve tuzunu ek edin.
  10. Ben elimin altında var diye kereviz yaprağıda koydum. Koymasanızda olur.
  11. İç piştikten sonra milföylerin ortasına yerleştirin.
  12. Üzerine rende kaşar koyup kaşar peyniri istediğiniz kıvama gelene kadar fırında pişirin. Sıcak servis edin.
 
858,496Konular
982,178Mesajlar
30,116Kullanıcılar
Selim1717Son üye
Üst Alt