![tavuklu-noddle.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/11/25/tavuklu-noddle.jpg)
Tavuklu Noodle Tanımı İçin Materyaller
- 3 paket noodle
- 1 kesim tavuk göğsü
- 1 kapya biber
- 1 havuç
- 2 yeşil biber
- Tuz
- Yarım fincan sıvı yağ
Tavuklu Noodle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kapya biber, havuç, yeşil biber jülyen doğranır. Tavaya alınır, sotelenir.
- Tavuklar iri kesimler halinde doğranır.
- Tavaya sıvı yağ alınır, üstüne tavuklar ek edilir ve sotelenir.
- Sotelenen tavuk ve sebzeler birebir tavada birleştirilir.
- Noodle üzerindeki tarife nazaran haşlanır.
- Daha sonra tavukların bulunduğu tavaya noodle alınır, tuz ek edilir.
- Bir süre bu halde harmanlanana kadar pişirilir.
- Ocağın altı kapatılır ve servis yapılır.