Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuklu-pilav-9.jpg

Tavuklu Pilav Tanımı İçin Gereçler

  • 4 adet tavuk budu
  • Zerdeçal
  • Nane
  • Pul biber
  • 1 su bardağı pirinç
  • 3,5 bardağa yakın tavuk suyu

Tavuklu Pilav Tanımı Yapılışı

  1. Butları tencereye alalım. Su ve tuz ekleyip bir saate yakın pişirelim.
  2. Pişince tavukları içinden alıp didikleyelim.
  3. Pirinçleri yıkayalım ve süzülünce yağda kavuralım.
  4.  Biraz kavurduktan sonra tavuk suyunu süzerek ekleyelim. Şayet tuz yeterliyse hiç atmanıza gerek yok lakin azsa biraz daha su ekleyin.
  5. Suyunu çekince dinlenmeye bırakın.
  6. Tavuk butlarını az yağda baharatlar ile birlikte kavurun.
Artık servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,340Kullanıcılar
cim_3444Son üye
Üst Alt