Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tavuklu-pilav.jpg

Tavuklu Pilav Tanımı İçin Materyaller

  • 3 su bardağı baldo pirinç
  • 4 yemek kaşığı tepeleme tereyağ
  • 3 yemek kaşığı arpa şehriye
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 kalçalı but
  • 1 kemikli göğüs
  • 2 çay kaşığı tuz

Tavuklu Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirinç 2 saat evvelden soğuk suya ıslatılır.
  2. Tavuklar suda haşlanır. İsteyen içine 1 havuç 1 patates ekleyebilir.
  3. Arpa şehriye sıvı yağla kavrulur.
  4. Süzülüp yıkanan pirinç eklenir kavrulur.
  5. 2 yemek kaşığı tereyağ eklenir.
  6. Didiklenen tavuklar üzerine serilir.
  7. Tavuk suyu eklenir.
  8. Pirinci 1 cm geçecek kadar ekleyin.
  9. Tuzu atın tereyağın kalanını üzerine kesim modül koyun kapatın.
  10. Suyunu çekmeye yakın karıştırın ve tuz denetimi yapın.
  11. Suyu çekince karıştırıp demlenmeye bırakın.
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt